Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Wandeling in Delft

Details over dit uitje

Een rondleiding in de winter klinkt natuurlijk niet iets wat u als eerste zou boeken, maar het is zeker de moeite waard! Delft wordt prachtig verlicht en misschien heeft u nog wel kans op een laagje sneeuw. Prinsenstad Events heeft daarom de Winter wandeling ontwikkeld, waarbij wij het iets aangenamer maken om de stad te verkennen.

Handschoenen, een dikke jas en warme schoenen aan en dan is het tijd om met onze professionele Delft gids op pad te gaan! Uiteraard maken we een leuke route door het stadscentrum heen en tussendoor worden er allerlei leuke verhalen en anekdotes verteld. Natuurlijk horen jullie verhalen over het Delfts blauw, lopen jullie langs de prachtige grachten en natuurlijk zullen ook de Oranjes voorbijkomen in de verhalen van de gids.

Tussendoor maken we een pauze in een gezellig (en warm) restaurant, waarbij jullie een kunnen genieten van een heerlijk drankje. Gaat u voor een koud biertje of een warm kopje chocomelk.

Deze wandeling is echt een aanrader, wanneer jullie Delft op z'n mooist willen zien.

Inclusief:
  • Pauze in gezellige locatie (één drankje per persoon)
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 14 personen € 18,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 16,00 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Delft with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Delft.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan