Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Old Delft

Details over dit uitje

Tijdens deze ‘Old’ Speurtocht van Prinsenstad Events bezoeken jullie de oudste delen van Delft. Aan de hand van verschillende vragen beleven jullie de rijke geschiedenis van de stad en ontdekken jullie de historische bezienswaardigheden.

Zijn jullie benieuwd naar wat er gebeurd is in het jaar 1842, of zelf eerder? Op een leuke en unieke manier leren jullie Delft en de historische feitjes kennen tijdens deze speurtocht.

Jullie gaan de stad verkennen in teams van 5 tot 8 personen. Aan de hand van een oude stadskaart wandelen jullie door Delft heen. Met je team moet er een route bepaald worden. Ongeacht de route die jullie nemen, worden jullie geleid naar diverse vraagstukken die jullie als team moeten beantwoorden.

Neem een kijkje in het verleden en los de historische vragen op! De achtergebleven stadspoorten en de grote stadsbrand, dit zijn slechts enkele onderdelen van deze speurtocht! Ontrafel de historie van Delft en win de hoofdprijs met uw team.

Inclusief:
  • Een vragen en opdrachtenboekje
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan