015 204 40 00
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit

Wat is Prinsenstad Events?

Prinsenstad Events is het professionele evenementenbureau wanneer jullie op zoek zijn naar een leuk dagje in Delft. Zoeken jullie een spectaculair themafeest, een gezellige quiz, een leuk stadsspel of een uniek bedrijfsfeest? Wij organiseren voor u de leukste groepsuitjes, meest originele tours en groepsuitjes op maat. Wij kennen Delft op ons duimpje, dus bij ons kunt u terecht voor een origineel dagje Delft. Delft beschikt over een knus stadshart en hiermee wordt de perfecte sfeer gecreerd voor uw gewenste arrangement. Feestelijk, naar uw wensen, creatief en verrassend. Bij Prinsenstad Events zorgen wij voor een uitje dat iedereen nog lang bij zal blijven.

Wie is Prinsenstad Events?

Bij Prinsenstad Events werken uitsluitend enthousiaste medewerkers, gedreven organisatoren en creativelingen die graag met u mee denken om tot het gewenste resultaat te komen. U legt het probleem voor, wij bedenken de oplossing. Organiseren is onze passie! Het team is altijd om zoek naar nieuwe avonturen in het centrum van Delft en houdt de laatste ontwikkelingen nauw in de gaten, zodat u het meest originele uitje aangeboden krijgt. Naast onze vaste groep medewerkers die vanuit ons kantoor werken, staan wij ook in contact met lokale gidsen, gezellige begeleiders en zeer enthousiaste quizmasters die graag van jullie arrangement een feest maken.

Waar staan wij voor?

Uitjes moeten perfect georganiseerd zijn. Dit is ons doel. Hoe bereiken wij dat? Communicatie met u vinden wij heel belangrijk en wij zullen alle details uitgebreid met u bespreken. Een geboekt arrangement is niet zo maar een dagje weg voor jullie gezelschap, bij Prinsenstad Events zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Met als doel dat iedereen met een grote glimlach na het arrangement weer huiswaarts keert. Flexibel, professioneel, creatief, verantwoordelijk en ten alle tijden zorg willen dragen voor de perfecte samenloop van omstandigheden, dat is nou wat Prinsenstad Events zo speciaal maakt.

Weinig is onmogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Neem contact met ons op!

  • Uw e-mailadres wordt gebruikt voor offerte bevestiging
  • Uw telefoonnummer wordt gebruikt voor onverwachte veranderingen

We zullen uw gegevens veilig opslaan en nooit delen met derden.
Contactgegevens
  • Prinsenstad Events
  • Postbus 3174
  • 2601 DD Delft
  • KvK nr: 54.02.90.66
  • BTW nr: 8511.24.434.B01
  • Rabobank: NL84RABO0163857539

Ons team

Willem Brandjes
Human Resource Manager
Sander Huisman
Marketing Manager
Jeroen Hoeke
Business Unit Manager
Nicky Bovens
Business Unit Manager
Angela Lai
Business Unit Manager
Doukje Dijksterhuis
Business Unit Manager
René Kok
Business Development & Innovation Manager
Ben Duwel
Events Coördinator
Michelle Veenstra
Junior Event Manager
Sarah van Houten
Junior Event Manager
Shanna Lutgens
Junior Event Manager
Arjan van Deuren
Finance Manager
Shabari Visser
Logistic Coordinator

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan