015 204 40 00
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit

Vergaderen Delft

Je wilt comfortabel vergaderen met collega’s of zakenrelaties? Bij Prinsenstad Events hebben we de mooiste locaties en decors voor vergaderingen, lezingen, congressen of business meetings voor jou op een rijtje gezet. Als ervaren evenementen bureau weten we precies hoe wij voor jou het totaalprogramma in Delft moeten samenstellen. Wil je vergaderen in een serene en monumentale omgeving in Delft of ben je meer op zoek naar een moderne vergaderlocatie? Bij Prinsenstad Events zorgen wij voor de juiste vergaderlocatie in Delft. Bekijk onze aanbod aan luxe vergaderarrangementen die we voor jou en je collega’s op maat kunnen organiseren in Delft.

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Filter
Budget
350
Aantal personen
Type uitje
1 uitje gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Vergaderen
  • Verwijder alle filters

Comfortabel vergaderen in Delft

Je hebt een belangrijk congres in Delft en wilt niet al te veel tijd steken in de organisatie van dit event. Of je wil graag samen komen met medewerkers, maar je mist de nodige tijd om ervoor te zorgen dat er niets ontbreekt.

Bij Prinsenstad Events kunnen wij de perfecte vergadering in Delft voor jou en je collega’s of zakenrelaties in elkaar zetten. Het enige wat jij hoeft te doen is aan te geven hoe je het voor ogen hebt, en wij helpen jou met de keuze uit onze inspirerende locaties. Wil je een informele, formele of chique vergadering in Delft? Dat kan geregeld worden!

Met ons vergaderen aan de markt in Delft arrangement rond je een succesvolle vergadering in Delft af met een tour door de stad. Hierbij wordt jouw groep begeleid door een professionele gids. Wil je er helemaal een succesvolle dag van maken, bekijk dan onze Bedrijfuitjes in Delft. Na een lange vergadering in Delft is dit de perfecte afsluiter.

Tot in de broodjes verzorgd

Natuurlijk is het bij een vergadering in Delft ook belangrijk dat er gezorgd wordt voor een overheerlijke lunch. Tijdens de vergadering in Delft is er voldoende koffie, thee en water tot ieders beschikking en voor degene die niet kunnen wachten tot de lunch zijn er ook koekjes en snoepjes voor tijdens de vergadering te vinden.

Is er iets anders nodig? Bespreek jouw wensen met onze medewerkers en wij zorgen ervoor dat de noodzakelijke catering, uitnodigingen en alle benodigde technische faciliteiten (zoals een beamer en draadloos internet) aanwezig zullen zijn. Zo maken we jouw vergadering in Delft ontspannend waarbij het jullie aan niets ontbreekt.

Service van Prinsenstad Events

Het kan zomaar eens gebeuren dat het niet lukt om aan het minimaal aantal deelnemers te komen voor de vergadering in Delft. Dit hoeft geen probleem te zijn! Wanneer je bereid bent om voor het minimaal aantal deelnemers te betalen, dan is de vergaderlocatie in Delft gewoon voor minder personen te boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan