Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Delft

Details over dit uitje

Er is in Delft recentelijk een schrikwekkende moord gepleegd en vanmiddag is het tijd om de moordenaar op te sporen. Beleef deze spannende, maar zeker ook 'gezellige' Moordlunch van Prinsenstad Events. Voor dit uitje worden jullie allemaal voorzien van een goedgeschreven script, bijpassende kostuums en een professionele acteur.

Tijdens dit lugubere arrangementen worden spanning en sensatie gecombineerd met een verrukkelijke lunch. Kom samen met familie, vrienden of collega's meedoen aan dit bijzondere spel in de leukste stad van Zuid-Holland.

Het is deze middag aan jullie om een moord op te lossen, samen met onze professionele, ingehuurde rechercheur. Deze wil uiteraard zo snel mogelijk de dader in de kraag grijpen. Wilt u ook niet heel graag weten wie het heeft gedaan? Één ding is zeker: de dader zit bij u aan tafel... Het zou zomaar eens die verlegen dame naast u kunnen zijn..

Wie is er toch verantwoordelijk voor deze laffe daad? De deftige zakenman die behoorlijk arrogant zit te ontkennen of misschien toch toiletjuffrouw Annie die de onschuld zelf is? Tijdens het moordspel moeten jullie de juiste vragen zien te stellen, zodat de moordenaar uiteindelijk door de mand valt.

Laat u heerlijk verwennen met een uitgebreide lunch, in een restaurant naar keuze en laat uw acteertalent de vrije loop! De enige echte Moordlunch hoofdprijs gaat mee met de beste speurneus aan tafel!

Inclusief
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Moordspeltip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Moordspellunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan