Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Dinner Game in Delft

Details over dit uitje

Prinsenstad Events heeft nu het gekste en gezelligste kerstuitje voor jullie ontwikkeld. Vanavond gaan jullie kris kras door de stad met allerlei gekke opdrachten en tussendoor genieten jullie van een overheerlijk drie gangen diner in drie verschillende restaurants naar keuze. Dit belooft een hilarische avond geworden.

Wat voor opdrachten kunnen jullie verwachten? Wat dacht u van een oud vrouwtje helpen oversteken, aanbellen of jullie een warm kopje koffie mogen drinken of een biertje tappen in de lokale kroeg. Je zou er bijna crazy van worden zo gek zijn de opdrachten! Uiteraard hebben we er ook nog een aantal winter getinte opdrachten bijgedaan!

Jullie starten de avond in het eerste restaurant waar jullie het voorgerecht geserveerd krijgen. Wanneer iedereen is uitgegeten komt de begeleider jullie ophalen om het spel uit te leggen. We verdelen jullie gezelschap in verschillende teams en daarna gaan jullie met een videocamera op pad om de opdrachten uit te voeren.

Na de eerste ronde komen jullie weer bij elkaar om lekker op te warmen en te genieten van een overheerlijk hoofdgerecht. Uiteraard vindt dit plaats in weer een ander restaurant. Daarna doen we nog een spelronde en tot slot sluiten we af met een heerlijk dessert in een derde restaurant. Tijdens het dessert wordt het winnende team bekend gemaakt! Worden jullie het meest crazy team van het gezelschap?

Inclusief:
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Videocamera's
  • Filmpjes worden achteraf digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen tijdens dit Crazy Dinner? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van het drankarrangement zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan