Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner in Delft

Details over dit uitje

Wilt u de stad eens op een leuke culinaire manier ontdekken? Dan heeft Prinsenstad Events voor jullie het Walking and Floating Dinner concept bedacht. Hierbij gaan jullie genieten van drie heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants. Tussendoor wordt er ook nog eens een gezellige rondleiding door de stad gedaan en om het af te maken een rondvaart over de prachtige grachten van Delft.

Delft staat natuurlijk bekend om het Delfts Blauw, de Oude- en Nieuwe kerk en de Oostpoort. Tevens brengt Prinsenstad Events jullie langs de gezelligste restaurants om lekker verwend te worden door de beste koks van de stad. Dit avondvullende programma is om extra van te genieten!

Jullie verzamelen bij de locatie waar het voorgerecht genuttigd gaat worden. Wanneer iedereen eenmaal is uitgegeten, komt onze enthousiaste gids jullie ophalen. Er wordt een uurtje gewandeld door de stad en tussendoor zal de gids jullie allerlei leuke anekdotes en weetjes bijbrengen over de stad. Vervolgens is het tijd voor de tweede stop: een heerlijk hoofdgerecht bij weer een ander restaurant.

Daarna wordt het tijd om even lekker over de grachten te dobberen. Met een comfortabele rondvaartboot laten we de prachtig verlichte stad op een andere manier zien. Uiteraard heeft de gids nog wat leuke verhalen over de plekjes waar jullie voorbij varen.

Tot slot sluiten we de avond af in een derde restaurant met een overheerlijk dessert. Een avond met voldoende entertainment van de gids is er ook nog eens ruimschoots tijd om met elkaar te kletsen. Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Rondleiding
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.10 – 22.10 Rondvaart
22.15 – 23.00 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner maken wij gebruik van een gesloten boot die bij mooi weer deels geopend kan worden.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan