Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover Tablet Game in Delft

Details over dit uitje

Prinsenstad Events biedt een uniek vrijgezellenfeestje in Delft, gebaseerd op de gelijknamige film. Wij hebben het natuurlijk over The Hangover Tablet Game, een virtueel spel wat gespeeld wordt in het hartje van Delft. Net als in de film hebben jullie gister een fantastisch vrijgezellenfeest gehad, waar jullie nu nog steeds de gevolgen van ondervinden.

Het huwelijk is vandaag en het ergste is dat er nog van alles geregeld moet worden. Er is nog geen pak, tanden zijn afgebroken, portemonnees zijn gestolen en iedereen heeft een verschrikkelijke kater.

Het is aan jullie om alle problemen zo snel mogelijk op de correcte manier op te lossen. Aan de hand van tablets worden jullie door het centrum van Delft heen gestuurd. Jullie moeten munten verzamelen om de problemen op te lossen, zoals het halen van een trouwpak, regelen van de catering, de ringen en het herstellen van je gebit. Ten slotte moet alles natuurlijk op tijd worden afgeleverd bij het stadhuis of de feestlocatie.

Om het spel nog iets sensationeler te maken zijn er extra virtuele personages aan het spel toegevoegd. Deze personages kom je liever niet tegen. Het gaat bijvoorbeeld om je ex en moeder van je aanstaande, maar ook de stipper van gisteravond kan je nog tegen komen.

Wij hopen van harte dat jullie ervoor zorgen dat het huwelijk gered wordt. Na afloop wordt het beste team bekend gemaakt, onder het genot van een welverdiend drankje.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Een smartphone per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een vrouwelijke variant: ‘The Wedding Planner'.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan