Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Delft

Details over dit uitje

Tijdens het Walking Dinner van Prinsenstad Events zult u samen met een professionele gids de stad Delft gaan ontdekken. Ook kunt u tussen de wandelingen door genieten van een heerlijk 3-gangen diner.

Onze bekwame gids zal u door de mooiste, bekende en onbekende plekjes van delft leiden en de leukste anekdotes en verhalen vertellen. Tussen de rondleidingen door kunt u genieten van een welverdiende pauze. De Walking Dinner in Delft is een heerlijke en originele manier om de stad eens goed te ontdekken.

Na elke wandeling geniet u in steeds een ander restaurant van een overheerlijk gerecht. De Walking Dinner in Delft is een gezellige avond om met vrienden, familie of collega's van te genieten en de stad beter te leren kennen. Delft op z'n best!

Programma - indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Wandeling
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wandeling
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding (stadsgids met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Indien u niet aan het minimale aantal deelnemers komt, maar wel bereid bent om voor het minimale aantal deelnemers te betalen, dan kunt u natuurlijk ook gewoon voor minder deelnemers boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan