Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Delft

Details over dit uitje

Bent u een groepsuitje aan het organiseren? Geniet van deze gezellige fietspuzzeltocht kris kras door hartje Delft en omgeving. Jullie gaan op pad in teams van ongeveer 8 personen gewapend met een opdrachtenboekje en een fiets, zodra wij jullie weer terug zien, dan zijn we natuurlijk benieuwd naar de opgedane kennis van onze prachtige Prinsenstad.

Geniet van een gezellig onderonsje met een actieve draai. We zorgen natuurlijk dat jullie alle mooie plekjes van Delft zien! Jullie gaan op pad met een plattegrond van de stad, waarmee jullie zelf de correcte route moeten zien te vinden.

Tijdens het laatste half uurtje bieden wij jullie een drankje aan. Die hebben jullie wel verdiend! In dit restaurant zal ook de begeleider de prijsuitreiking verzorgen. Heeft u de meeste vragen correct uitgevoerd en bent u het winnende team? Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Fiets voor iedere deelnemer
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan