Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Smartphone Game in Delft

Details over dit uitje

Prinsenstad Events heeft een gezellig virtueel detective spel voor jullie ontwikkeld! Jullie gaan als een echt Sherlock Holmes team kris kras door de stad met verschillende opdrachten die moeten leiden naar het oplossen van de moordzaak uiteindelijk moet deze leiden naar de felbegeerde hoofdprijs. Bij het ontvangst krijgen jullie een tablet waarop alle opdrachten te zien zullen zijn.

Iedere keer krijgen jullie nieuwe aanwijzingen die moeten zorgen dat uiteindelijk de dader aangewezen kan worden. Is het Liam, Teun of Luuk? Misschien is het zelfs nog wel heel iemand anders van de verdachtenlijst. In welk team zitten de beste speurneuzen en wie gaat er met de hoofdprijs vandoor.

Naast de moordenaar hebben we ook nog een aantal foto-opdrachten toegevoegd waarmee extra punten te verzamelen zijn en er moet een realistische crime scene in de stad gemaakt worden. Gemakkelijk wordt het in ieder geval niet.

We sluiten de middag af met een drankje in een gezellig Delfts restaurant. De begeleider zal daar dan ook het winnende team bekend maken. Veel plezier!

Inclusief:
  • Een smartphone per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje (bier,fris,huiswijn,koffie of thee)
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer bij onze medewerkers voor de mogelijkheden!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan