Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Delft

Details over dit uitje

Vandaag gaan jullie op pad als echte detectives. Er is een moord gepleegd en het is aan jullie de taak om die op te lossen. Bij Prinsenstad Events boekt u nu het Flikken spel in Delft. Tijdens deze spannende zoektocht door de stad gaan jullie op zoek naar een moordenaar, het moordwapen en de moordlocatie. Lost u de lugubere moord correct op?

We starten de dag met een hartelijk ontvangst van onze enthousiaste begeleider op een centrale plaats in de stad. Jullie krijgen hier uitleg van het spel en daarna delen wij jullie in teams van ongeveer 8 personen op. Iedereen gaat daarna op pad met een dossier en dan is het aan jullie om met elkaar de moord op te lossen. Iedere vraag die correct opgelost wordt, leidt jullie weer naar een ander detail voor de moord.

Na twee uur puzzelen worden jullie weer verwelkomd door onze begeleider en krijgen jullie een welverdiende drankje aangeboden. Er kan uiteraard met elkaar nagepraat worden over de bevindingen en uiteindelijk wordt dan ook het winnende team in het zonnetje gezet. Gaat u naar huis met de Flikken hoofdprijs?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Spelbenodigdheden
  • Een welverdiende drankje na afloop
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 – 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 22,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 19,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan