Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Pain Game in Delft

Details over dit uitje

Daredevils opgelet! Prinsenstad Events heeft een typisch vrijgezellenuitje waarbij we de pijngrens op gaan zoeken. Dit is het ultieme spelprogramma wie de coolste dude of babe is. Welke deelnemer kan er uiteindelijk het meeste verduren en wie is het meest de lul?

Eerst delen wij jullie op in verschillende teams. We spelen vandaag verschillende spelrondes tegen elkaar en per ronde stelt jullie enthousiaste quizmaster allerlei vragen die jullie moeten beantwoorden. Wanneer er drie foute antwoorden gegeven zijn, dan ben je de klos! Maak je borst maar nat, want nu wordt het pijn lijden. Wat dacht je van je tong tegen een elektrische vliegenmepper houden of en lepel met kaneel door zien te slikken.

Welk team gaat er uiteindelijk naar huis met de hoofdprijs? Ook als je niet wint dan is het al een applausje waard, want het is bijna onmogelijk dat je het twee uur uit weet te houden zonder een pijnlijke opdracht te moeten doen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Combineer deze Pain Game met andere spelprogramma’s of themafeesten voor een compleet vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Delft! Even ontspannen bijkomen van dit enerverende spelprogramma? Wat dachten jullie van een lekker diner? Alles is mogelijk!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan