Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars in Delft

Details over dit uitje

Een hilarische en gezellige quiz om familie, vrienden of collega's nog beter te leren kennen in het hartje van Delft. Boek de Ranking the Stars van Prinsenstad Events en kom alles te weten over het gezelschap. Voorafgaand aan het uitje moet iedereen lijsten invullen, waarin vragen worden gesteld over jezelf en andere personen uit het gezelschap. Ook ga je gelijk iedereen 'ranken'. Wie is de grootste ijdeltuit? Wie kan het beste klussen en wie heeft meeste dates?

Alle vragen kunnen worden aangepast naar jullie wens. De vragenlijsten worden door ons verwerkt in een spectaculaire quiz.

De quiz bestaat uit meerdere rondes en de show wordt langzamerhand opgebouwd tot een hoogtepunt! . In teams van 2 á 3 personen gaan jullie de strijd met elkaar aan. Welk team weet het meest over de andere deelnemers?

Ronde 1 & 3

In deze rondes komen jullie erachter wie elkaar het beste kent. Er zullen verschillende meerkeuzevragen en open vragen worden gesteld door de quizmaster. Om een beetje sfeer te creëren zullen er ook muziekfragmenten worden afgespeeld. Wie is de grootste flirt? Wie komt altijd te laat? Het wordt allemaal onthuld, ook als jullie het eigenlijk niet van elkaar weten.

Ronde 2 & 4

Tijdens deze rondes is hilariteit gegarandeerd. Wij hebben berekend hoe hoog je bent geplaatst per vraag, aan de hand van de vragenlijsten die vooraf zijn ingevuld. Per team moeten jullie inschatten hoe iedereen elkaar heeft 'gerankt' en uiteraard willen we daar een motivatie bij horen. Probeer je hier maar eens uit te redden.

Welk team kent de rest van het gezelschap het beste en weet de meeste punten in de wacht te slepen? Alle punten worden na afloop opgeteld en de winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een uitbundige prijsuitreiking. Wie gaat er vandoor met de hoofdprijs?

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum Delft
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan