7.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 1 reviews
015 204 40 00
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Crime City – Borrel in Delft

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Crime City – Borrel in Delft

Zijn jullie op zoek naar een afdelings-, of een vriendenuitje? Bij de Lunch – Crime City Game – Borrel van Prinsenstad Events in Delft hebben jullie een middag gezelligheid met elkaar! Als eerste staat er een heerlijke lunch op de planning.

Na de lunch wordt er enige inspanning van jullie verwacht. In teams spelen jullie het hypermoderne, uitdagende, virtuele Crime City spel. Om de middag gezellig af te sluiten kunnen jullie genieten van een borrel in een gezellig Delfts restaurant. Bent u er klaar voor?

12.30 – 14.00 Lunch

We leggen eerst even een bodempje! Wij verwennen jullie met een heerlijke lunch in een restaurant naar keuze. Delft barst van de horeca en in het ene restaurant luncht u nog lekkerder dan het andere. U zult ook zeker de lunch kunnen gebruiken voor het vervolg programma, dit wordt iets actiever.

14.00 – 16.00 Crime City Game

Na de lunch komt de begeleider jullie gezelschap ophalen. Het spel wordt haarfijn uitgelegd en daarna gaan jullie in teams op pad met het virtuele Crime City spel.

Hoe gaat het spel precies in zijn werk? Vrij eenvoudig. Het is aan de teams om zoveel mogelijk buit te verzamelen. Jullie terroriseren de stad en proberen wapens te verzamelen en kluizen te kraken. Waarom? De enige manier om het spel te winnen is met zo veel mogelijk poen. Let wel goed op, de (virtuele) politie is uiteraard op de hoogte van jullie aanwezigheid en zal er alles aan doen om zoveel mogelijk van de buit af te pikken. Zijn jullie de beste straatbende van Delft?

Tijdens het spel kunnen jullie ook nauwlettend in de gaten houden hoe de bankrekening van de concurrerende teams eruit ziet. Moeten jullie nog een stapje harder lopen of kunnen jullie achterover gaan hangen en worden jullie de slapende winnaars?

16.00 – 17.00 Borrel

Uiteraard is het na al dat gejat tijd voor een gezellige borrel. In een andere gezellige gelegenheid zetten we de biertjes koud en kunnen jullie even bijkomen van deze middag. Tijdens de borrel zet de begeleider het winnende team in het zonnetje en wordt de hoofdprijs overhandigd. Bent u de winnaar?

Inclusief:
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, huiswijn, koffie en thee
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door.
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Dit is natuurlijk geen probleem. Al onze arrangementen zijn voor minder deelnemers te boeken. De enige voorwaarde die wij hiervoor hanteren, is dat voor het minimale deelnemers aantal in rekening wordt gebracht.
Waar starten de arrangementen van Prinsenstad Events?
Uiteraard hangt dit af van het gewenste arrangement. Alle arrangementen starten in het centrum van Delft en vaak kunnen wij het arrangement laten starten op de door u gewenste locatie. Uiteraard kunt u bij de medewerkers van Prinsenstad Events uw voorkeur bespreken.
Hoe weet ik of het arrangement beschikbaar is?
Als u tijdig reserveert is vrijwel ieder arrangement voor ons nog te organiseren. Wij werken op basis van aanvraag en beschikbaarheid. Wanneer u de voorkeurstijden en -datum aan ons doorgeeft kunnen wij via onze systemen spoedig aangeven of het arrangement beschikbaar is. Uiteraard raden wij altijd aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, gezien wij dan jullie arrangement opnemen in onze planning.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Prinsenstad Events?
Wij werken zo veel mogelijk op maat, dus bij Prinsenstad Events kunt u zelf de tijden aangeven waarop jullie willen starten. Staan er tijdstippen op de website, dan is dit altijd een programma indicatie en ook hier kunt u zelf de gewenste tijden aangeven.
Is het mogelijk om bij een andere groep aan te sluiten?
Helaas is dit niet mogelijk bij Prinsenstad Events. Alle arrangementen worden voor een privé gezelschap georganiseerd en wij passen de wensen aan per groep. Hierdoor is het niet gewenst als er andere deelnemers aanwezig zijn.
Wat zijn de regelingen wanneer het regent?
Bij slecht weer gaan onze arrangementen ook door. Dit is in principe een risico wat u neem, wanneer er voor een buitenprogramma gekozen wordt. Uiteraard zijn er wel een aantal oplossingen te bedenken, want zo kan er in overleg met de begeleider/gids besproken worden om even te schuilen en een drankje te drinken in een café of restaurant (op eigen kosten). Daarnaast kunt u vooraf ook bij ons poncho’s of paraplu’s bespreken.
Hoe gaan wij van punt A naar punt B?
De begeleiders van Prinsenstad Events zorgen uiteraard dat iedereen op de hoogte is waar hij/zij verwacht wordt. Mocht u een arrangement geboekt hebben, waarbij een gids aanwezig is dan gaat u natuurlijk met de gids van punt A naar punt B. Mocht er geen begeleiding aanwezig zijn, dan communiceren wij vooraf wandelkaartjes die u kunt gebruiken.
Is het mogelijk om de bedrijfsuitjes en arrangementen van Prinsenstad Events fiscaal af te trekken?
Voor het aftrekken van bedrijfsuitjes zijn verschillende regels, maar in het algemeen zijn de kosten van het arrangement fiscaal aftrekbaar. Uiteraard is dit wel alleen van toepassing als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn.
Heeft Prinsenstad Events een prijslijst of een brochure beschikbaar?
Prinsenstad Events heeft dit helaas niet beschikbaar. Wij hebben een uitgebreide site, waarop de informatie duidelijk weergegeven staat. Mocht u een vrijblijvend voorstel willen ontvangen, dan horen wij dat natuurlijk graag. In onze voorstellen staat de informatie over het arrangement en ontvangt u eventueel relevante extra informatie.Goed om te weten is dat een voorstel bij Prinsenestad Events ALTIJD kosteloos is.
Wat zijn jullie betaalvoorwaarden?
Wij sturen u een factuur toe, wanneer het arrangement definitief bevestigd is. De betaaltermijn van onze facturen zijn 14 dagen na het toesturen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan