Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Crime City – Borrel in Delft

Details over dit uitje

Zijn jullie op zoek naar een afdelings-, of een vriendenuitje? Bij de Lunch – Crime City Game – Borrel van Prinsenstad Events in Delft hebben jullie een middag gezelligheid met elkaar! Als eerste staat er een heerlijke lunch op de planning.

Na de lunch wordt er enige inspanning van jullie verwacht. In teams spelen jullie het hypermoderne, uitdagende, virtuele Crime City spel. Om de middag gezellig af te sluiten kunnen jullie genieten van een borrel in een gezellig Delfts restaurant. Bent u er klaar voor?

12.30 – 14.00 Lunch

We leggen eerst even een bodempje! Wij verwennen jullie met een heerlijke lunch in een restaurant naar keuze. Delft barst van de horeca en in het ene restaurant luncht u nog lekkerder dan het andere. U zult ook zeker de lunch kunnen gebruiken voor het vervolg programma, dit wordt iets actiever.

14.00 – 16.00 Crime City Game

Na de lunch komt de begeleider jullie gezelschap ophalen. Het spel wordt haarfijn uitgelegd en daarna gaan jullie in teams op pad met het virtuele Crime City spel.

Hoe gaat het spel precies in zijn werk? Vrij eenvoudig. Het is aan de teams om zoveel mogelijk buit te verzamelen. Jullie terroriseren de stad en proberen wapens te verzamelen en kluizen te kraken. Waarom? De enige manier om het spel te winnen is met zo veel mogelijk poen. Let wel goed op, de (virtuele) politie is uiteraard op de hoogte van jullie aanwezigheid en zal er alles aan doen om zoveel mogelijk van de buit af te pikken. Zijn jullie de beste straatbende van Delft?

Tijdens het spel kunnen jullie ook nauwlettend in de gaten houden hoe de bankrekening van de concurrerende teams eruit ziet. Moeten jullie nog een stapje harder lopen of kunnen jullie achterover gaan hangen en worden jullie de slapende winnaars?

16.00 – 17.00 Borrel

Uiteraard is het na al dat gejat tijd voor een gezellige borrel. In een andere gezellige gelegenheid zetten we de biertjes koud en kunnen jullie even bijkomen van deze middag. Tijdens de borrel zet de begeleider het winnende team in het zonnetje en wordt de hoofdprijs overhandigd. Bent u de winnaar?

Inclusief:
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, huiswijn, koffie en thee
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan