Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Delft

Details over dit uitje
Moorddiner in Delft

 

Reservering voor kleinere groepen:

Indien u niet aan het minimum aantal personen komt, maar wel bereid bent om voor het minimum aantal personen te betalen, dan kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bent u ook zo'n fan van het bordspel Cluedo? Dan is het Moordspeldiner van Prinsenstad Events precies wat u zoekt! Dit arrangement stimuleert uw improvisatievermogen en acteertalent. Het spel zal worden gecombineerd met een overheerlijk 3- gangen diner. Om de avond compleet te maken krijgt iedereen een spannend script en een leuk kostuum.

We houden deze gezellige avond in een leuk Delfts restaurant waar u uiteraard een voorkeur voor uit kunt spreken. Tijdens dit spannende rollenspel lost u samen met onze rechercheur de moord op. Wie van uw vrienden of uw collega's is de moordenaar en liegt alles aan elkaar?

Wie zult u zijn tijdens dit rollenspel? Wellicht de chique zakenman of de toiletjuffrouw. De moordenaar moet in de kraag gevat worden en daarom is het van belang dat u goed kijkt en zo nu en dan wat slimme vragen stelt. Jullie zullen allemaal ondervraagd worden door de rechercheur om te kijken of er iemand door de mand valt. Een goede speurneus is niks zonder een volle maag! Daarom kunt u tussendoor genieten van overheerlijke gerechten.

De beste speurneus zetten we uiteraard in het zonnetje, die krijgt de felbegeerde Moorddiner hoofdprijs mee naar huis. Veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor de doorgewinterde speurneus:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan