Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Brunch in Delft

Details over dit uitje

Welkom bij de altijd gezellige Get The Picture Brunch van Prinsenstad Events. Vandaag gaat u Delft ontdekken aan de hand van verschillende foto opdrachten en genieten van heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants.

Tijdens de fotospeurtocht nemen jullie de meest pittoreske route door Delft en komt u in de beste restaurants met de lekkerste gerechten op de kaart.. Beter kan het bijna niet.

Voor de fotospeurtocht worden jullie in teams van maximaal 8 personen op pad gestuurd. Alle teams gaan gewapend met een fototoestel kris kras door het centrum van Delft heen. Jullie gaan als team zoveel mogelijk foto’s maken in de stad. Aan de hand van een aantal cryptische omschrijvingen moeten jullie de juiste objecten zien te vinden en fotograferen

Maak zoveel mogelijk foto's, maar zorg uiteraard wel dat u op tijd bent voor het volgende gerecht! Die heerlijke culinaire hoogstandjes uit Delft wilt u echt niet missen. Terwijl jullie aan het genieten zijn van het dessert zorgt onze begeleider voor een officiële prijsuitreiking. Wie zal de hoofdprijs winnen?

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Get the Picture deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Get the Picture deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide 3 gangen lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Achteraf alle foto's digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan