Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen en Steppen Brunch in Delft

Details over dit uitje

De Beppen en Steppen Brunch van Prinsenstad Events staat garant voor een sportief en culinair middagje genieten in de leukste stad van Zuid-Holland. Gezellig steppend door Delft en tussendoor genieten van overheerlijke gerechten in de gezelligste restaurants van Delft.

Deze heerlijke 3-gangen brunch hoeft helemaal niet te zorgen voor extra kilo's want de gidsen van Prinsenstad Events zorgen ervoor dat jullie tussendoor genoeg lichaamsbeweging krijgen. Al die beweging zorgt er uiteraard wel voor dat de volgende gang meer dan welkom is!

In het laatste horeca-etablissement kunnen jullie uiteraard op adem komen en genieten van een heerlijk dessert. Wij weten wel hoe we jullie kunnen verwennen. Geniet nog maar even lekker na van dit avontuur. Dat wordt volgend jaar een hotelletje boeken en toch maar weer Prinsenstad Events bellen voor het beste advies dat te krijgen is! Veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 14.45 Steptour deel 1
14.45 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 16.45 Steptour deel 2
16.45 - 17.30 Nagerecht

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen naar wens worden aangepast. Overleg desgewenst met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat jullie in de restaurants doorbrengen (excl. BTW), maak je gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan