Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman in Delft

Details over dit uitje

Ga op avontuur in Delft met The Candyman SUPERSTER en beleef dit komische spel van Prinsenstad Events. Durven jullie het avontuur aan te gaan?

De vrijgezel moet natuurlijk duidelijk aanwezig zijn voor omstanders op deze speciale dag, daar zal het felgekleurde pak zeker voor zorgen! Daarnaast moet het complete gezelschap ervoor zorgen dat de vrijgezel alle opdrachten uitvoert. Dit zal beslist voor hilarische momenten zorgen.

Jullie zullen gegarandeerd over de grond rollen van het lachen! Gehuld in het anonieme 'Candyman-pak' gaat de altijd goed gehumeurde Candyman de meest ludieke opdrachten en uitdagingen aan samen met zijn team.

De Candyman is het ultieme vrijgezellenfeest in de Delftse binnenstad! Ga op stap met de Candyman of Candygirl en beleef de allerleukste momenten. De Candyman houdt van poseren, knuffelen, dansen, drinken en feesten. Natuurlijk doen ook alle vrienden of vriendinnen gezellig mee!

Alle opdrachten worden met de camera vastgelegd! De filmpjes krijgen jullie achteraf toegestuurd, zodat deze hilarische momenten keer op keer herbeleefd kunnen worden!

Onder het genot van een lekkere borrel kunnen jullie na afloop even bijkomen en samen nagenieten van de middag.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Verrassende Candyman-outfit
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Achteraf alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

'Candyman meets Candygirl'

Ook als gecombineerde vrijgezellendag is ‘De Candyman’ zeer geschikt. Tegen een kleine meerprijs trekken beide partners een Candyman en/of Candygirl aan en zullen ze met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen de partners elkaar ook spontaan tegen het lijf lopen. De ‘Candyman Battle’ zal Delft op haar grondvesten doen schudden! De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman Hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan