7.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 1 reviews
015 204 40 00
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit

Wie is de Rat – High Tea – Rondvaart

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Wie is de Rat – High Tea – Rondvaart

Zoeken jullie een leuk teamuitje? Het Wie is de Rat - High Tea - Rondvaart arrangement is hét leukste uitje om Delft eens op een gezellige manier te ontdekken. We gaan heerlijk genieten en lekker smullen vandaag!

Beleef dit gezellig uitje in het hartje van Delft met collega's, familie of met vrienden. Eerst gaan we lekker puzzelen door de stad, daarna heerlijk genieten van een High Tea en vervolgens sluiten we af met een rondje dobberen over de Delftse grachten. Uw dagje uit in Delft kan niet meer stuk!

10.15 - 14.00 Wie is de Rat

We starten de dag met het leukste stadsspel van Prinsenstad Events. Jullie spelen het Wie is de Rat spel waarbij jullie gezelschap in kleinere groepjes wordt verdeeld. Ieder team gaat met elkaar op pad om verschillende opdrachten te volbrengen, maar let goed op! Binnen jullie team is één rat aanwezig die gaat proberen de opdrachten te verzieken. Heeft u door wie de rat is?

14.00 - 16.00 High Tea

Hebben jullie al honger gekregen? Dat komt goed uit! Na de Wie is de Rat verzamelen alle groepjes zich weer in een restaurant naar keuze waar jullie zullen genieten van een heerlijke High Tea. Hierbij zullen verschillende sandwiches, zoete- en hartige lekkernijen geserveerd worden.

16.15 - 17.15 Privé rondvaart

We sluiten de dag af met een gezellige rondvaart door de Delftse grachten. De stad is namelijk zo mooi vanaf het water dat we jullie dit natuurlijk niet willen onthouden. Vaar langs alle mooie panden en pleinen van Delft en geniet van het prachtige uitzicht. De mooiste manier om het dagje Delft af te sluiten.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Spelbenodigdheden
  • Prijsuitreiking
  • High tea
  • Privé rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door.
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Dit is natuurlijk geen probleem. Al onze arrangementen zijn voor minder deelnemers te boeken. De enige voorwaarde die wij hiervoor hanteren, is dat voor het minimale deelnemers aantal in rekening wordt gebracht.
Waar starten de arrangementen van Prinsenstad Events?
Uiteraard hangt dit af van het gewenste arrangement. Alle arrangementen starten in het centrum van Delft en vaak kunnen wij het arrangement laten starten op de door u gewenste locatie. Uiteraard kunt u bij de medewerkers van Prinsenstad Events uw voorkeur bespreken.
Hoe weet ik of het arrangement beschikbaar is?
Als u tijdig reserveert is vrijwel ieder arrangement voor ons nog te organiseren. Wij werken op basis van aanvraag en beschikbaarheid. Wanneer u de voorkeurstijden en -datum aan ons doorgeeft kunnen wij via onze systemen spoedig aangeven of het arrangement beschikbaar is. Uiteraard raden wij altijd aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, gezien wij dan jullie arrangement opnemen in onze planning.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Prinsenstad Events?
Wij werken zo veel mogelijk op maat, dus bij Prinsenstad Events kunt u zelf de tijden aangeven waarop jullie willen starten. Staan er tijdstippen op de website, dan is dit altijd een programma indicatie en ook hier kunt u zelf de gewenste tijden aangeven.
Is het mogelijk om bij een andere groep aan te sluiten?
Helaas is dit niet mogelijk bij Prinsenstad Events. Alle arrangementen worden voor een privé gezelschap georganiseerd en wij passen de wensen aan per groep. Hierdoor is het niet gewenst als er andere deelnemers aanwezig zijn.
Wat zijn de regelingen wanneer het regent?
Bij slecht weer gaan onze arrangementen ook door. Dit is in principe een risico wat u neem, wanneer er voor een buitenprogramma gekozen wordt. Uiteraard zijn er wel een aantal oplossingen te bedenken, want zo kan er in overleg met de begeleider/gids besproken worden om even te schuilen en een drankje te drinken in een café of restaurant (op eigen kosten). Daarnaast kunt u vooraf ook bij ons poncho’s of paraplu’s bespreken.
Hoe gaan wij van punt A naar punt B?
De begeleiders van Prinsenstad Events zorgen uiteraard dat iedereen op de hoogte is waar hij/zij verwacht wordt. Mocht u een arrangement geboekt hebben, waarbij een gids aanwezig is dan gaat u natuurlijk met de gids van punt A naar punt B. Mocht er geen begeleiding aanwezig zijn, dan communiceren wij vooraf wandelkaartjes die u kunt gebruiken.
Is het mogelijk om de bedrijfsuitjes en arrangementen van Prinsenstad Events fiscaal af te trekken?
Voor het aftrekken van bedrijfsuitjes zijn verschillende regels, maar in het algemeen zijn de kosten van het arrangement fiscaal aftrekbaar. Uiteraard is dit wel alleen van toepassing als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn.
Heeft Prinsenstad Events een prijslijst of een brochure beschikbaar?
Prinsenstad Events heeft dit helaas niet beschikbaar. Wij hebben een uitgebreide site, waarop de informatie duidelijk weergegeven staat. Mocht u een vrijblijvend voorstel willen ontvangen, dan horen wij dat natuurlijk graag. In onze voorstellen staat de informatie over het arrangement en ontvangt u eventueel relevante extra informatie.Goed om te weten is dat een voorstel bij Prinsenestad Events ALTIJD kosteloos is.
Wat zijn jullie betaalvoorwaarden?
Wij sturen u een factuur toe, wanneer het arrangement definitief bevestigd is. De betaaltermijn van onze facturen zijn 14 dagen na het toesturen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan