Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat – High Tea – Rondvaart

Details over dit uitje

Zoeken jullie een leuk teamuitje? Het Wie is de Rat - High Tea - Rondvaart arrangement is hét leukste uitje om Delft eens op een gezellige manier te ontdekken. We gaan heerlijk genieten en lekker smullen vandaag!

Beleef dit gezellig uitje in het hartje van Delft met collega's, familie of met vrienden. Eerst gaan we lekker puzzelen door de stad, daarna heerlijk genieten van een High Tea en vervolgens sluiten we af met een rondje dobberen over de Delftse grachten. Uw dagje uit in Delft kan niet meer stuk!

10.15 - 14.00 Wie is de Rat

We starten de dag met het leukste stadsspel van Prinsenstad Events. Jullie spelen het Wie is de Rat spel waarbij jullie gezelschap in kleinere groepjes wordt verdeeld. Ieder team gaat met elkaar op pad om verschillende opdrachten te volbrengen, maar let goed op! Binnen jullie team is één rat aanwezig die gaat proberen de opdrachten te verzieken. Heeft u door wie de rat is?

14.00 - 16.00 High Tea

Hebben jullie al honger gekregen? Dat komt goed uit! Na de Wie is de Rat verzamelen alle groepjes zich weer in een restaurant naar keuze waar jullie zullen genieten van een heerlijke High Tea. Hierbij zullen verschillende sandwiches, zoete- en hartige lekkernijen geserveerd worden.

16.15 - 17.15 Privé rondvaart

We sluiten de dag af met een gezellige rondvaart door de Delftse grachten. De stad is namelijk zo mooi vanaf het water dat we jullie dit natuurlijk niet willen onthouden. Vaar langs alle mooie panden en pleinen van Delft en geniet van het prachtige uitzicht. De mooiste manier om het dagje Delft af te sluiten.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Spelbenodigdheden
  • Prijsuitreiking
  • High tea
  • Privé rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan