Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour Delft

Details over dit uitje

Wilt u een heerlijk dagje uit in Delft organiseren? Met de High Tour in Delft kunt u de hele middag heerlijk genieten. We beginnen de dag ontspannen met een kopje koffie of thee en een heerlijk stuk gebak. Aansluitend gaat u met een professionele gids een bijzondere stadswandeling maken waarna deze u brengt naar een restaurant waar een overheerlijke high tea voor u klaarstaat. Bij Prinsenstad Events weten wij precies wat verwennen betekent!

Onze gids laat u kennis maken met deze prachtige Middeleeuwse stad in Zuid-Holland. Niet alleen worden de bekende gebouwen bekeken, ook komen er leuke verhalen en anekdotes voorbij, onze gids barst van de boeiende verhalen over het Delft van toen en nu.

Na de rondleiding worden jullie met het hele gezelschap afgezet bij een gezellig Delfts restaurant, waar een heerlijke high tea op jullie staat te wachten. Jullie kunnen zorgeloos genieten van alle hartige lekkernijen en zoete en na alle calorieën die eraf zijn gelopen tijdens de wandeling.

Het High Tour Delft arrangement is het perfecte recept voor een heerlijke ontspannen middag. Onze jarenlange ervaring met het organiseren van bijzondere rondleidingen maakt van uw High Tea Tour een ware belevenis.

Veel plezier!

Programma:

12.00 - 12.30 Koffie met gebak
12.30 - 14.00 Tour door de stad
14.00 - 16.00 High Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Professionele gids tijdens de tour (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide High Tea
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Route Informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan