Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Lunch Game Delft

Details over dit uitje

Prinsenstad Events heeft weer een spectaculair uitje ontwikkeld. Reserveer nu de Sherlock Holmes Lunch Game waarbij jullie kunnen genieten van een drie gangen lunch in drie verschillende restaurants naar keuze. Tussen de gerechten door spelen we het virtuele Sherlock Holmes spel. Wie van jullie zijn de beste speurneuzen?

Eerst beginnen we natuurlijk met het nuttigen van een heerlijk voorgerecht. Wanneer iedereen uitgegeten is komt onze enthousiaste begeleider jullie ophalen en is het tijd om aan de slag te gaan. Jullie worden verdeeld in verschillende teams, zodat er een heuse strijd los barst. Jullie krijgen er een tablet bijgeleverd en hierop zullen jullie verschillende opdrachten ontvangen om de moordzaak uiteindelijk op te lossen. Wie heeft de moord gepleegd?

We willen natuurlijk wel bewijzen zien dat jullie de dader en het moordwapen gevonden hebben. Met de tablet moeten er ook een aantal foto-opdrachten uitgevoerd worden en kunnen jullie hiermee extra punten verdienen. Welk team gaat er met de hoofdprijs naar huis?

Wij weten wel hoe we een gezellige middag kunnen creëren. Ga in het volgende restaurant gerust naast andere collega's of vrienden zitten, want ieder gerecht is weer in een ander restaurant. Zo bent u na vandaag gelijk op de hoogte waar de lekkerste Delftse gerechten te verkrijgen zijn.

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Sherlock Holmes Game deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Sherlock Holmes Game deel 2
17.00 – 17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan