Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stripdiner in Delft

Details over dit uitje

Gevonden! U bent op zoek naar een opzwepend vrijgezellen uitjes, daar weten wij bij Prinsenstad Events wel raad mee. Om ze vrijgezel in het zonnetje te zetten gaan jullie namelijk heerlijk dineren in een restaurant naar keuze en aan het eind van de avond komt er een knappe stoot (mannelijk of vrouwelijk) om een leuk kunstje te doen op de vrijgezel. Resultaat: een volle buik en rode oortjes bij alle deelnemers.

In één van de leukere restaurant van Delft krijgen jullie een heerlijk drie gangen diner geserveerd. Uiteraard met een niets vermoedende vrijgezel. Vervolgens komt het dessert binnenlopen en zullen er verschillende kledingstukken door de ruimte vliegen.

Boek nu als opwarmer voor de wilde stapavond dit speciale stripdiner. Uiteraard zal hier nog langs over gesproken worden. Veel plezier!! ; )

Inclusief:
  • Verleidelijke stoot (man of vrouw)
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Locatie hartje Delft
  • Te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip!

Programma-indicatie:

19.00 - 21.15 Drie gangen diner
21.15 - 21.30 Stripact

De tijden kunnen naar wens aangepast worden.

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan