Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Smartphone Game in Delft

Details over dit uitje

Wil je vrienden of collega's net dat beetje extra avontuur bieden? Organiseer dan de Crime City Tablet Game in Delft! Speel dit spannende en uitdagende virtuele spel, waarbij teambuilding leidt tot een goed gevulde bankrekening.

Wordt een doorgewinterde crimineel en blijf de concurrentie een flinke stap voor! Met tablets en portofoons gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan.

Hoe werkt de Crime City Tablet Game? Het doel van dit spel is simpel: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met jullie handlangers terroriseren jullie het centrum van Delft. Kraak kluizen, verzamel wapens en wees vooral niet bang om jullie rivalen te beroven. Aan het einde van het spel kunnen wij jullie bijschrijven op het lijstje van beruchte straatbendes!

Jullie hebben natuurlijk niet volledig vrij spel, want de (virtuele) politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer de politie jullie team oppakt, moet je ze omkopen met de buit die jullie hebben verzameld. Het is daarom van groot belang dat alle teamgenoten contact met elkaar houden door middel van de bijgeleverde portofoons. Op deze manier zien jullie de buit zo snel mogelijk groeien en kunnen jullie tijdig mogelijke problemen signaleren.

Tijdens het spel hebben jullie natuurlijk zicht op de bankrekening van de concurrentie, zodat jullie weten wanneer jullie team een tandje bij moet schakelen. Het laatste half uur zijn de scores niet meer zichtbaar. Zo wordt het een bloedstollende race. Dit is jullie kans om je vingers te branden aan criminele activiteiten! We sluiten het arrangement af met een heerlijke drankje tijdens de prijsuitreiking in een gezellig restaurant waar onze begeleider de topcriminelen van de dag bekend zal maken.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Tablets
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan