Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Quiz in Delft

Details over dit uitje

Van harte welkom bij de Ik Hou van Holland Quiz van Prinsenstad Events. Uw groepsuitje wordt omgebouwd in een fantastische quiz waar gezelligheid voorop staat. Tijdens de quiz geniet u van entertainment in verschillende spelrondes met vragen over, onder andere, bekende Nederlanders. Om de hoofdprijs in de wacht te slepen is het belangrijk om als team goed samen te presteren.

Het doel van dit spel is om als nummer één te eindigen, door met de andere teams de strijd aan te gaan. De verschillende rondes worden gespeeld onder leiding van onze eigen Linda de Mol als quizmaster die het uitje in goede banen zal leiden.

Vragen over Nederlandstalige hits en bekende Nederlanders zorgen voor gezelligheid en afwisseling. Daarnaast wordt ook jullie algemene kennis over Nederland getest, net zoals de taalkundige vaardigheden van jullie team.

Wij zorgen voor een gezellige locatie in het centrum van Delft. Voor jullie is het alleen een kwestie van genieten.. Nog even en we kunnen beginnen met de polonaise.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Delft
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan