Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz in Delft

Details over dit uitje

Spelletjesfreaks opgelet! Met de PubQuiz van Prinsenstad Events gaan jullie een gezellige quiz tegemoet met allerlei leuke muzikale geluids fragmenten en actuele vragen. We hebben een leuke mix gemaakt van de PopQuiz en de Ik hou van Holland en daar is de PubQuiz uitgekomen! We spelen vandaag in kleine teams en testen hierbij jullie muziekkennis.

De leukste muziekfragmenten zullen vanmiddag voorbij komen van allerlei bekende artiesten en bands. Natuurlijk zit er aan ieder fragment een vraag gekoppeld, want we hebben natuurlijk maar één doel en dat is winnaar worden van deze PubQuiz. Muziekvragen is niet het enige wat u vanmiddag kunt verwachten, want jullie krijgen ook een vragenvuur over ons prachtige landje. Waar is de eerste metrolijn van Nederland geopend en hoeveel kilometer is de Afsluitdijk. Tot slot kunt u de laatste punten bij elkaar sprokkelen met de ronde ‘hints’.

Muziekvragen is niet het enige wat u vanmiddag kunt verwachten, want jullie krijgen ook een vragenvuur over ons prachtige landje. Waar is de eerste metrolijn van Nederland geopend en hoeveel kilometer is de Afsluitdijk. Tot slot kunt u de laatste punten bij elkaar sprokkelen met de ronde 'hints'.

Inclusief:
  • Een super enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Delft
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Deze quiz kunt u natuurlijk ook perfect combineren met een diner of een rondvaart. Weinig is onmogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan