Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rum Proeverij in Delft

Details over dit uitje

Rum liefhebbers opgelet! Prinsenstad Events heeft een heerlijke proeverij met verschillende soorten rum in hartje Delft. Jullie zullen allerlei verschillende soorten rum te proeven krijgen, hét basisonderdeel voor diverse heerlijke cocktails! Jullie lusten vast wel een Cuba Libre of een Mojito? Vanmiddag breiden wij jullie kennis uit om deze drankjes met een andere rum variant uit te proberen.

Rum is natuurlijk al decennia bekend en er is geen discotheek of kroeg waar het niet te verkrijgen is. Het leuke is dat jullie vandaag eens achterliggende verhalen krijgen! Niet alleen maar proeven dus, maar uiteindelijk gaan jullie ook nog eens met meer kennis de deur uit. De voor deze proeverij opgetrommelde rum expert gaat jullie er alles over vertellen.

Nadat alle achtergrondinformatie door jullie is opgenomen is het tijd om zelf eens te gaan proeven. Weet u de speciale ingrediënten eruit te halen?

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Proeverij van verschillende soorten rum
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

- Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan