Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht in Delft

Details over dit uitje

De Speurtocht van Prinsenstad Events is de leukste ontdekkingstocht van Delft. Dit belooft een gezellige speurwedstrijd te worden met familie, collega's of vrienden. Jullie gaan in teams de stad verkennen en de mooie plekjes van Delft opzoeken, uiteraard moeten daar dan diverse leuke opdrachten volbracht worden.

Wie wint er uiteindelijk de felbegeerde hoofdprijs?

Met de verschillende mooie panden langs de grachten, pleinen en straten is Delft een ideale locatie voor een gezellige speurtocht. We delen vandaag jullie gezelschap in teams en iedereen moet met zijn team zo veel mogelijk vragen correct beantwoorden. Hier komt natuurlijk ook teamwerk bij kijken, want we maken het jullie niet makkelijk. Met de opdrachten en een oude stadskaart moeten jullie namelijk in het huidige Delft de weg zien te vinden.

Geniet met elkaar van de gezellige speurtocht en steek ook nog eens iets op over de stad. Tijdens de prijsuitreiking in een gezellig Delfts restaurant krijgt u een drankje aangeboden voor het harde werken en zal onze enthousiaste begeleider het winnende team in het zonnetje zetten. Wie gaat er met de hoofdprijs naar huis?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Routebeschrijving en opdrachten
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Teambuilding
  • Prijs voor beste team
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan