Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit

Diner – Kroegentocht met rondleiding in Delft

Details over dit uitje

Willen jullie een feestje vieren met collega's of vrienden en hebben jullie nou zin in een oergezellige avond in Delft? Dan zijn jullie bij Prinsenstad Events bij het juiste adres! Jullie zullen eerst gaan genieten van een heerlijk diner, waarna jullie door kroegenexpert van Prinsenstad Events zullen worden meegenomen voor een kroegentocht door de binnenstad van Delft.

17.30 - 20.00 Diner

Eerst zullen jullie een goede bodem moeten gaan leggen voor het vervolg van de avond. Jullie zullen gaan genieten van een 3-gangen keuzemenu in een gezelligs Delfts restaurant naar keuze. Vraag de experts van Prinsenstad Events om tips!

20.00 - 23.00 Kroegentocht

In de gezelligste kroegen van Delft kunt u met familie of vrienden genieten van een borrel en de mooiste verhalen van onze gids. Als u meer wilt weten over de verschillende biertjes dan kunt u dat vragen aan de kroegbaas. Hij zal u hier vast meer over willen vertellen!

De gids kent de stad op zijn duimpje en weet dus altijd weer de weg terug te vinden (wel zo handig, toch?)

Drankjes zijn voor eigen rekening en nog niet inclusief.

Inclusief:
  • 3-gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat jullie in de kroegen doorbrengen (excl. BTW) kunnen jullie gebruik maken van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van dat lekkere biertje. En… zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimum aantal deelnemers? Indien u bereid bent om voor het minimum aantal deelnemers te betalen, dan kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!Want to experience Delft with a professional tourguide?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan