Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Dinerspel in Delft

Details over dit uitje

Op zoek naar een zeer feestelijk groepsuitje of bedrijfsuitje in het mooie Delft? Met het Pubquiz dinerspel van Prinsenstad Events weten jullie zeker dat het een doldwaze avond wordt. Jullie gaan in verschillende teams de strijd met elkaar aan en tussendoor wordt er ook nog eens een heerlijk drie gangen diner geserveerd. Tijdens de verschillende rondes van de quiz wordt uw kennis op allerlei onderwerpen getest. Wat weet u van actuele vragen over muziek, sport, politiek en BN-ers?

Gaan de mannen tegen de vrouwen strijden of wordt er een splitsing gemaakt tussen verschillende afdelingen binnen jullie bedrijf? Uiteraard zijn er veel mogelijkheden die u gerust door kunt geven. Na het ontvangst en de introductie zal onze enthousiaste quizmaster de vragen in hoog tempo op jullie afvuren. Hoeveel ‘exen’ heeft Linda de Mol eigenlijk? Hoe lang is de Afsluitdijk en hoeveel zangers hebben er inmiddels in de Toppers gezeten? Allemaal vragen die zo maar eens de revue zouden kunnen passeren.

Uiteraard zorgen we ervoor dat iedereen swingend het restaurant door gaat ,want ook zijn er verschillende muziek vragen. Geheid dat niemand stil op zijn stoel kan blijven zitten. Dit wilt u niet missen!!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizmaster
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen diner in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Handige Tip:

Niet telkens jullie knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunnen jullie gebruik maken van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan