Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat? in Delft

Details over dit uitje

Zoekt u echt een fantastisch leuk spelprogramma in hartje Delft? Dan heeft Prinsenstad Events voor jullie de Wie is de Rat in de aanbieding. Of jullie nou een vrijgezellenfeest, groeps- of afdelingsuitje aan het organiseren zijn, de Wie is de Rat is geschikt voor ieder gezelschap.

We starten de dag op een centraal punt in Delft. Hier worden jullie hartelijk ontvangen door de begeleider van vandaag. We geven jullie een uitleg van het spel, delen het gezelschap op in kleinere teams en vervolgens krijgt iedereen een rol toegewezen. Bent u de rat in jullie team?

Dan kan het spel beginnen! Het spel bestaat uit verschillende spelrondes, waarbij de rat iedere keer een taak krijgt om de opdrachten te saboteren. Uiteraard aan de overige teamleden de taak om uit te zoeken wie de rat nou eigenlijk is.

Dit uitje is uitermate geschikt als teambuilding event. Aan het einde van het spel verzamelen jullie weer in een Delfts restaurant, waar wij iedereen een drankje aanbieden en de spelbegeleider het winnende team bekend gaat maken. Hebben jullie de opdrachten het beste uitgevoerd en ga je naar huis met de felbegeerde hoofdprijs?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Beleef dit uitje nu met korting!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan