Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Voetbalquiz in Delft

Details over dit uitje

Prinsenstad Events heeft uiteraard ook een geschikt uitje voor de echte voetbalfans onder ons. Tijdens de Grote Voetbalquiz gaan we jullie kennis eens op de proef stellen en zullen er diverse prachtige momenten voorbij komen uit de voetbalgeschiedenis. Dit allemaal in hartje Delft.

Naast de grote hoeveelheid voetbal vragen hebben wij voor jullie een klein vleugje ''Ik hou van Holland'' toegevoegd aan het programma, wat natuurlijk hilarische momenten op zal leveren. Zo krijgt de beste voetbalkenner het toch nog zwaar te voortduren om als winnaar uit de bus te komen.

Uiteraard worden jullie bij het ontvangst in verschillende teams verdeeld. Wij willen natuurlijk een heuse strijd tussen jullie zien ontpoppen. Is jullie kennis helemaal up to date? Gemakkelijk beloven wij het niet te maken. Welke voetballer heeft de bijnaam 'de vlo' en welke spelers bakten er tijdens de halve finale van het EK 2000 niks van de strafschoppen?

Naast het vragenvuur hebben we nog een aantal leuke spelrondes bedacht. Jullie moeten namelijk aan je teamgenoten verschillende spelers omschrijven, zonder de naam te noemen. Dit wordt natuurlijk lachen, gieren, brullen! Enkele bekende stadionnummers zullen de revue passeren, waarbij natuurlijk keihard meegezongen mag worden. Welk team scoort de meeste punten en gaat met de felbegeerde hoofdprijs naar huis. (helaas is het niet een WK bokaal die we even konden lenen.) Wie mag zich aan het einde van de dag de enige echte voetbalkenner noemen?

Inclusief:
  • Enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen
  • Mooie prijs voor de winnaar
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan