Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Port Proeverij in Delft

Details over dit uitje

Een glaasje port slaat u vast niet af? Wat nou als we er gelijk een proeverij van maken met allerlei verschillende soorten heerlijke port? Tussendoor krijgt u ook nog eens interessante en leuke achtergrond informatie over dit heerlijke drankje. Dat is nou de Port Proeverij van Prinsenstad Events.

We verzamelen op een gezellige locatie in Delft waar onze portkenner al staat te trappelen om zijn kennis met jullie te delen. Uiteraard niet alleen kennis, want het leukste is natuurlijk ook om gelijk een glaasje erbij te proeven. Filtert u direct de ingrediënten eruit die gebruikt zijn om tot dit resultaat te komen?

Let uiteraard wel op hoeveel jullie van het proefglaasje nemen. In port zit gemiddeld zon 18-20% alcohol, dus het kan ook redelijk inslaan. Natuurlijk spreiden we het uit over ongeveer twee uur, waarbij jullie tussendoor natuurlijk de informatie over het lekkere drankje krijgen.

Stel het reisje naar Portugal nog maar even uit, want het is helemaal niet nodig om Porto te bezoeken voor een heerlijke proeverij. Het kan ook gewoon bij ons in hartje Delft!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door echte portkenner
  • Ongeveer 7 proefglaasjes port
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

– Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan