Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten Smartphone Game in Delft

Details over dit uitje

Bent u ook zo'n fan van het Kolonisten van Catan bordspel? Dan kunt u nu bij Prinsenstad Events een super leuk bedrijfs- of familieuitje boeken. Wij hebben namelijk het spel omgetoverd tot een hypermodern virtueel tablet spel, waarbij jullie in de prachtige stad Delft tegen elkaar een kolonie gaan bouwen. Ga op zoek in de stad naar de verschillende grondstoffen voor je kolonie en zorg dat deze zo spoedig mogelijk worden uitgeput om de tegenstander te dwarsbomen.

We starten deze dag op een centraal punt in Delft. Hier zal de begeleider het spel voor jullie uitleggen en daarna wordt het gezelschap verdeeld in verschillende teams. Ieder team krijgt een tablet mee waarop het spel zich zal afspelen. Net zoals bij het originele bordspel, hebben jullie de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Delft te plunderen. Dit belooft een pittige strijd te worden.

Tijdens het spelen lopen jullie langs de mooiste plekjes van Delft en zullen wij jullie ook vragen een aantal foto opdrachten te volbrengen. Uiteraard voor extra punten! Zodra de tijd is verlopen komen jullie weer bij elkaar voor de spannende ontknoping van het Kolonisten van Catan spel. Jullie begeleider zal hierbij het winnende team in het zonnetje zetten en de hoofdprijs overhandigen! Hebben jullie een echte VOC-mentaliteit? Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablet per team
  • Een drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan