Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokeravond in Delft

Details over dit uitje

Wilt u leren pokeren? Boek dan de Pokeravond in Delft! Bij deze workshop van Prinsenstad Events leert u alle regels van het meest bekende kaartspel. Ondertussen kunt u genieten van een heerlijk diner!

Een echte professional leert u de fijne kneepjes van het pokerspel. Royal Flush, Add-on, Texas Hold'em, alle pokertermen vliegen u om de oren en u leert alle aspecten van het spel perfect te beheersen. Na de pokerworkshop gaat u genieten van een voortreffelijk 3-gangen diner.

17.00 - 20.00 Pokerworkshop

Op een gezellige locatie in het centrum van delft staat de pokertafel staat klaar voor uw eerste stoomcursus pokeren. Alle tactieken en strategieën zullen aan bod komen, zodat u naderhand al uw concurrenten met gemak kunt verslaan.

20.00 - 22.30 Diner

Na de workshop zal uw hele gezelschap aan tafel schuiven voor een overheerlijk 3-gangen diner. Ook wordt hierbij de winnaar bekend gemaakt. Deze ontvangt een leuke prijs om mee naar huis te nemen. Schud de kaarten en veel plezier!

De bovengenoemde tijden zijn ter indicatie. Indien u een andere voorkeur heeft dan kunt u contact op nemen met de medewerkers van Prinsenstad Events.

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Professionele poker chips
  • Playing cards
  • Professionele pokerleraar
  • Cadeau voor de winnaar
  • Een uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Indien u niet aan het minimale aantal deelnemers komt, maar wel bereid bent om voor het minimale aantal deelnemers te betalen, dan kunt u natuurlijk ook voor minder deelnemers boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan