Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Poker Workshop in Delft

Details over dit uitje

Pokeren is in korte tijd een populair tijdverdrijf geworden. Het is niet alleen op Tv, maar ook op internet kunt u zo aan virtuele speeltafels plaatsnemen en een spelletje ‘5 Card Draw’ spelen tegen pokerliefhebbers van over de hele wereld. Bij Prinsenstad Events leren wij u in deze workshop onder leiding van een echte professional alle finesses van het pokeren. Gewoon, aan tafel samen met vrienden of familie in hartje Delft.

De Pokerworkshop van Prinsenstad Events staat garant voor een lesje bluffen en toeslaan wanneer het moet! Natuurlijk krijgt u uitleg over de verschillende pokervarianten en de regels van het spel. Daarna gaat u het zelf proberen en legt u in een mum van tijd een ‘three of a kind’ of een ‘flush’ op tafel. En…die zonnebril kunt u gewoon thuis laten!

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Pokertafel
  • Poker chips
  • Playing cards
  • Speluitleg door professionele pokerleraar
  • Een leuke attentie voor de winnaar
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Geniet van de Hollandse Bar:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen tijdens jullie uitje in Delft? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan