Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lama-workshop in Delft

Details over dit uitje

Wie kent het programma niet? de Lama's was natuurlijk het meest hilarische improvisatie programma van Nederland en nu heeft u bij Prinsenstad Events ook de mogelijkheid om zelf uw lama kunsten te ontwikkelen. Dit allemaal gewoon in hartje Delft!

Aan wie gaan jullie dit allemaal laten zien? Natuurlijk je vrienden, familieleden of collega's, zij zullen vandaag het publiek zijn! Zijn jullie zo goed dat je iedereen aan het lachen krijgt?

Wat heb je hiervoor nodig? Eigenlijk weinig. Je moet scherp en adrem zijn. Daarnaast is een perfecte timing van belang. Ja dat is nou toneelspel van het hoogste niveau. Uiteraard zal jullie enthousiaste instructeur tips geven hoe je het publiek van zijn stoel kan laten vallen van het lachen.

Deze Lama Workshop is uniek als jullie een gezellig dagje in Delft willen ervaren. Combineer het eventueel met een heerlijke lunch of een diner, wat de dag helemaal afmaakt.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gezellige locatie hartje Delft
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan