Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – City Tour in Delft

Details over dit uitje

Wilt u Delft ontdekken en tegelijkertijd genieten van culinaire hoogstandjes uit de Delftse Keuken? Prinsenstad Events heeft een origineel arrangement bedacht voor deze gezellige combinatie. Jullie beginnen de avond met een uitgebreid 3-gangen diner in een restaurant naar keuze.Hier worden jullie natuurlijk heerlijk verwend door de beste kok van Delft. Wanneer iedereen klaar is, zal onze stadsgids jullie alle hoogtepunten van Delft laten zien.

18.00 - 20.30 3-gangen Diner

U begint de avond met een uitgebreid 3-gangen diner in een gezellig Delfts restaurant. Natuurlijk kunt u zelf een voorkeur voor een restaurant aangeven. Na het diner zal onze verbaal begaafde stadsgids jullie meenemen om de verschillende bezienswaardigheden van Delft van boeiende anekdotes te voorzien.

20.30 - 22.30 Citytour

Onze professionele stadsgids weet alle hotspots van onze prachtige stad Delft zo te vinden. U krijgt allerlei fraaie anekdotes te horen en kunt genieten van de prachtig verlichte straatjes en steegjes van de stad.

Inclusief:
  • 3-gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Route Informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Indien u bereid bent voor het minimum aantal deelnemers te betalen, dan kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Delft with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Delft.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan