Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de Meisjes diner Delft

Details over dit uitje

Wie kent ze niet? Chantal Janzen en Tijl Beckand die op TV de strijd tussen de jongens en de meisjes uitvechten. Hoe leuk is het dat dit nu ook mogelijk is tijdens jullie bedrijfsuitje of vrienden weekend!

Prinsenstad Events heeft voor jullie het programma passend gemaakt, zodat het plaats kan vinden in een restaurant naar keuze. Ja! je hoort het goed, wij verzorgen jullie natuurlijk optimaal. We wisselen de verschillende spelrondes af met een heerlijk drie gangen diner. Wie zal de strijd winnen?

Tijdens het spel doen jullie allerlei diverse en verschillende spelronden. Jullie quizmaster zal uiteraard zorgen voor een eerlijke beoordeling en zich onpartijdig opstellen. Welk geslacht heeft nou de meeste kennis over het andere geslacht? Kan je een vrouw (zonder gevaar) achter het stuur zetten? En kan een man nou wel of niet multitasken? Vandaag zullen wij er achter komen!

Om de gemoederen af en toe wat te bedaren, zullen we het spel even stil leggen om weer een heerlijk gerecht te kunnen nuttigen. De koks in de Delftse keuken weten wel hoe ze dit aan moeten pakken. Dubbel genieten met elkaar dus!

Uiteindelijk zal er één geslacht met de prachtige hoofdprijs naar huis gaan. Zijn het de jongens of de meisjes?

Inclusief:
  • Uitgebreid 3 gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Enthousiaste quizmaster
  • Spel benodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reserveringen voor kleine groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan