Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner Smartphone Game in Delft

Details over dit uitje

Prinsenstad Events heeft speciaal voor vrijgezellengroepen ook een leuk tabletspel ontwikkeld. Jullie worden vanmiddag wedding planners, gezien de ceremoniemeester zijn taak niet goed heeft uitgevoerd! Het spel speelt zich virtueel af op de bijgeleverde tablet en het is aan jullie om in korte tijd toch nog alles geregeld te krijgen.

Jullie worden op een centraal punt in de stad opgewacht door de begeleider van het spel. Er volgt een uitleg, jullie worden verdeeld in teams en dan gaan jullie met elkaar de strijd aan. Kris kras door Delft moeten de opdrachten uitgevoerd worden om toch nog alles geregeld te krijgen. Denk aan de ringen, de jurk voor de bruid en de bruidstaart. Alles moet natuurlijk wel op tijd afgeleverd worden bij het stadhuis of de feestlocatie, zodat de bruiloft niet in de soep loopt.

We maken het natuurlijk niet al te makkelijk. In het spel zijn er nog een paar virtuele figuren toegevoegd die het jullie wat moeilijker gaan maken. Pas op voor de akelige exen van de bruid en bruidegom. Zij zijn er om het feest te verzieken. Aan het eind van het spel zullen jullie weer verzamelen in een gezellig restaurant om de prijsuitreiking te verzorgen. Zijn jullie het winnende team?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een andere variant: ‘The Hangover’.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan