Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gin Tonic Proeverij in Delft

Details over dit uitje

Met je studiegenoten, collega’s of zakenvrienden een groepsuitje organiseren met een bijzonder fijne bijsmaak? Reserveer een Gin-Tonic Proeverij bij Prinsenstad Events en begin de middag of avond pas echt goed! Onze gin kenner weet je te verrassen met hun bijzondere recepten en mixdrankjes, deze proeverij is de ideale manier om jullie bijeenkomst, groepsuitje of bedrijfsuitje in stijl te beginnen of af te sluiten!

Wij verwelkomen jullie op een gezellige locatie in centrum Delft. Uiteraard beginnen we eerst met wat uitleg over de twee dranken die in een bepaalde verhouding moeten worden gemixt. ‘Gin-Tonic’ werd al geïntroduceerd in de achttiende eeuw door het leger van de Britse Oost-Indië Compagnie. De in Tonic aanwezig stof Kinine was zelfs een bewezen antistof tegen Malaria. Tot zover de achtergrond, nu nog een paar Gin & Tonic’s achteroverslaan om de smaak werkelijk tot je door te laten dringen. Ja, lekker, doe nog maar zo’n creatieve mix!!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Proeverij van diverse gin-tonic’s
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan