Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz in Delft

Details over dit uitje

In hartje Delft wordt jullie muzikale kennis flink getest in de fenomenale pop quiz van Prinsenstad Events. In welke categorie weet u de meeste vragen juist te beantwoorden?

De quiz is helemaal naar uw wens aan te passen. Hieronder de categorieën waaruit u kunt kiezen:
– 60’s & 70’s
– 80’s & 90’s
– 2000 tot nu
– Nederpop
– Divers

Alle muziekvragen worden in een hoog tempo op u afgevuurd door de enthousiaste quizmaster. Hoeveel weet u werkelijk over boybands en popgroepen zoals One Direction, U2, The Script en vele anderen?

Voordat de quiz begint wordt het gezelschap verdeeld in verschillende groepen. Om rustig te beginnen wordt er gestart met een aantal muzikale kennisvragen. Daarna wordt het tempo versneld en knalt de ene na de andere tophit door de speakers. Welk team weet het antwoord als snelste en hangt aan de bel?

Luister goed, zing mee, denk na en sleep de enige echte Popquiz hoofdprijs binnen! Misschien worden jullie zelfs nog wel ontdekt door een platenmaatschappij en staat er u een geweldige carrière te wachten.

Inclusief:
  • Enthousiaste quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie hartje Delft
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Deze quiz kunt u natuurlijk ook perfect combineren met een diner of een rondvaart. Weinig is onmogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan