Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Dinner Game in Delft

Details over dit uitje

Bent u claustrofobisch aangelegd en wilt u niet in een escape room opgesloten worden? Dan heeft Prinsenstad Events een heel leuk arrangement voor jullie bedacht. Wij gebruiken gewoon het stadscentrum van Delft als gebied. Hier krijgen jullie via een tablet allerlei lastige raadsels die jullie moeten oplossen. Tussendoor krijgen jullie een heerlijk drie gangen diner geserveerd in drie verschillende restaurants, want wij vinden dat het denkwerk beloond mag worden met heerlijke Delftse culinaire gerechten.

Jullie worden verdeeld in verschillende teams om vervolgens met elkaar de strijd aan te gaan. Bij dit virtuele, spannende en interactieve spel is het aan jullie de taak om de door Dr. Crypto gegijzelde mensen zo snel mogelijk vrij te krijgen voordat de tijd verstreken is.

Dit arrangement is de perfecte combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat jullie de lekkerste gerechten voorgeschoteld krijgen in drie verschillende restaurants. Ondertussen kunt u al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat halverwege onderbroken zal worden om een hoofdgerecht te nuttigen. Daarna gaan jullie weer lekker op pad voor de tweede spelronde en sluiten we vervolgens de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Wat wenst u nog meer?

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Escape City Tablet Game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Escape City Tablet Game deel 2
22.00 - 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Maasstad Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan