Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Game in Delft

Details over dit uitje

Fanatieke puzzelaars opgelet! Prinsenstad Events heeft een pittig bedrijfsuitje gecreëerd op basis van het escape room concept. Nu zijn wij stiekem een beetje claustrofobisch, dus daarom laten wij het niet in een kleine ruimte plaats vinden, maar in de mooiste stad van Nederland; Delft!

Tijdens dit virtuele tablet spel moeten jullie het opnemen tegen Dr. Crypto. Hij heeft een aantal mensen gegijzeld en natuurlijk aan jullie de taak om deze mensen via verschillende opdrachten te bevrijden. Terwijl jullie met de opdrachten bezig zijn komen er al weer nieuwe hints binnen over de andere gegijzelde mensen, dus het is van belang dat jullie goed samenwerken. Iedere gemiste hint kan punten kosten, dus let goed op wat jullie antwoorden.

Hoeveel mensen bevrijden jullie uiteindelijk van de gijzelaar? Klein detail, er tikt een klok. Jullie hebben totaal 1,5 uur om de mensen te bevrijden, daarna worden ze omgelegd door Dr. Crypto. Wie heeft uiteindelijk de meeste mensen bevrijd? Dit zal jullie begeleider bekend maken tijdens de prijsuitreiking in een gezellig Delfts restaurant. Uiteraard hebben we een leuke prijs voor het winnende team. Veel plezier!

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan