Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Jongens tegen de Meisjes in Delft

Details over dit uitje

Tijdens de Jongens tegen de Meisjes van Prinsenstad Events komt de strijd der seksen weer helemaal tot leven. Dit is misschien wel het leukste arrangement voor mannen én vrouwen. Tijdens deze hilarische show wordt jullie kennis van het andere geslacht getest. Vrouwen en mannen strijden vanmiddag tegen elkaar voor de unieke hoofdprijs door het beantwoorden van grappige en speelse vragen.

Wij weten natuurlijk dat jullie best van elkaar houden, maar er is niks mis met een beetje gezonde strijd en het is best leuk om de andere sekse soms een toontje lager te laten zingen.

Het spel zal geleid worden door onze fantastische presentator of presentatrice. Deze host is uiteraard niet partijdig, maar zal zorgen voor een gezellig en komisch spel. Wat voor vragen kunnen jullie verwachten? De presentator beschikt over de laatste statistieken met betrekking tot het gedrag van mannen en vrouwen, dus denk aan vragen zoals: wat vinden vrouwen belangrijk op een eerste date en hoe vaak denken mannen gemiddeld aan sex?

Zijn nou mannen of vrouwen beter en sterker? Wie heeft het recht om stoere verhalen te vertellen? Dit en nog veel meer kunnen jullie te weten komen tijdens deze gezellige quiz. Het team dat als beste in staat is om het andere geslacht in te schatten gaat er vandoor met de hoofdprijs.

Inclusief:
  • Goedlachse presentator of presentatrice
  • Schandalig hilarische vragen en spelronden
  • Teambuilding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Locatie centrum Delft
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit gezellige vrijgezellenfeest? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan