Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Game in Delft

Details over dit uitje

Kom in Delft kennis maken met de Empire City Tablet game van Prinsenstad Events. Deze tablet game in een modern, uitdagend en virtueel spel, waar teambuilding centraal staat.

Gedurende dit spel zijn jullie managers van een makelaarskantoor. Het is aan jullie om binnen de speeltijd zo veel mogelijk gebouwen in jullie portefeuille te krijgen.

Welk team is slimmer en sneller? Van dit team zal het banksaldo het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

Ieder team krijgt drie tablets en drie portofoons mee. Op de tablets zal een plattegrond van de stad verschijnen, waarop jullie jezelf zien en de concurrentie in de gaten kunnen houden. Daarnaast verschijnen uiteraard de gebouwen die jullie moeten insluiten en diverse andere extra's. Het is mogelijk om gebouwen in te sluiten door een driehoek te vormen met de tablets. Daarna wordt deze opgenomen in jullie portefeuille. Het is wel oppassen geblazen, want jullie kunnen ook worden ingesloten door een ander team en dan verdwijnt al het geld van jullie bankrekening.

Tijdens het spel kunnen jullie je eigen banksaldo zien, maar ook die van jullie tegenstanders. Hierdoor kun je inschatten of jullie toch wat harder moeten werken. Het laatste half uur zijn de banksaldo's niet meer zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat het een bloedstollende eindrace wordt. De Empire City Tablet Game wordt afgesloten met een prijsuitreiking, onder het genot van een lekker drankje in een gezellig restaurant in hartje Delft.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Tablets
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan