Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Diner in Delft

Details over dit uitje

Op zoek naar een actief uitje, waarbij u tussendoor heerlijk kunt genieten van een uitgebreid 3-gangen diner? Dan heeft Prinsenstad Events voor hét ideale avondarrangement! Wat dacht u van een prachtige fietsroute onder leiding van een professionele gids, waarbij u tussendoor pauzeert bij een gezellig restaurant voor steeds een nieuwe gerechtje. Dat is de Biking Diner in hartje Delft, de perfecte combinatie tussen actief en culinair genieten!

Onder leiding van een professionele gids, die Delft van A tot Z kent, komt u langs de bekende straatjes, historische plekken en de mooiste monumenten. Na elke tocht heeft u de tijd om weer te genieten van een ander overheerlijk gerecht in een gezellig Delfts restaurant. Jullie kunnen optimaal genieten van jullie gerechten, want de calorieën vliegen er tijdens de fietstour snel weer af.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 uur Voorgerecht
19.00 - 19.15 uur Fietsen ophalen
19.15 - 20.00 uur Fietstocht deel 1
20.00 - 21.00 uur Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 uur Fietstocht deel 2
21.45 - 22.00 uur Fietsen terug brengen
22.00 - 22.30 uur Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Fietshuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige 'Biking Dinner' tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor €8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers?

Bent u bereid om voor het minimum aantal deelnemers te betalen? Dan kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor dit arrangement!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan