Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen, Opscheppen en Steppen in Delft

Details over dit uitje

Steppen door de prachtige binnenstad van Delft én genieten van een overheerlijk 3-gangen Diner, dat is de Beppen, Opscheppen en Steppen van Prinsenstad Events! Onder Leiding van een professionele gids ontdekt u de mooiste plekjes van Delft, terwijl u tussen de tochten door geniet van een heerlijk diner!

Deze gezellige steptocht heeft alleen maar voordelen. Het is zowel een culinair als een actief arrangement. De calorieën zijn er al weer afgevlogen voordat u bij in volgende restaurant arriveert. Het leuke is ook nog eens dat we niet in één restaurant, maar in totaal drie gezellige restaurants zullen dineren!

Na de tweede steptocht schuift u weer aan voor een heerlijk dessert. We moeten u natuurlijk ook wel een beetje vertroetelen na deze sportieve inspanning.

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 19.15 Steps ophalen
19.15 – 20.00 Steptour deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 21.45 Steptour deel 2
21.45 – 22.00 Steps inleveren
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op de dag en het tijdstip van uw voorkeur

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En.. zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Bent u bereid voor het minimum aantal deelnemers te betalen? Dan kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan