Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Smartlappen in Delft

Details over dit uitje

Voor iedereen die van de betere Hollandse smartlappen houdt, dit is uw kans! Uiteraard gaat u allen uit volle borst meezingen. Wij leveren een tekstboekje met beroemde en beruchte levensliederen en een gezellige accordeonist, u levert zangtalent! De locatie waar de workshop plaats zal vinden is hartje Delft, zodat er uiteraard ook gelijk een lekker biertje bij genuttigd worden.

Op een gezellige locatie gaan we uw hele gezelschap opvrolijken. Zingen doet dat namelijk met een mens! Ondanks de treurige boodschap van sommige levensliederen schiet u snel in de lach door het valse gezang van uw buurman of vrouw. Onze spontane begeleidster alias ‘Koningin van de Smartlappen’ houdt iedereen goed in de gaten. Haakt iedereen goed in of staan er een paar raar mee te fluiten? Maak van uw bedrijfsuitje, groepsevenement of familie-uitje een gezellige belevenis. Zing, lach en bewonder!!

Inclusief:
  • Accordeonist
  • Locatie centrum Delft
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze gezellige workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan