Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Schermen in Delft

Details over dit uitje

Engarde! Prinsenstad Events organiseert voor jullie de workshop Schermen in Delft. Een sportief, maar gezellig en leuk uitje om te doen met uw collega’s of vrienden. Onze enthousiaste scherminstructeur staat voor jullie klaar om jullie binnen 1,5 uur de basiskennis van het schermen bij te brengen. Uiteraard gaan jullie ook zelf aan de slag? Wie weet komt u er wel achter dat het tijd is voor een carrière move en bent u binnenkort Nederlands kampioen schermen.

Uiteraard is uw voetenwerk van groot belang om slimme aanvallen op uw tegenstander te kunnen maken. Dit heeft maar één doel, de tegenstander uitschakelen. Onder toeziend oog van onze enthousiaste begeleiding gaat u aan het werk met vesten, maskers, handschoenen en sabels om de schermsport zo snel mogelijk onder de knie te krijgen!

Schermen begint altijd met een stelling, beide tegenstanders staan in een aparte lichaamshouding tegenover elkaar. Daarna gaan jullie aan de slag met de verschillende tactieken om aan te vallen en te verdedigen. Bent u uiteindelijk de beste schermer in uw team?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Schermvesten, maskers, handschoenen en sabels
  • Buitenlocatie
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Vergeet niet uw makkelijke kleding mee te nemen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan